ACHTERGROND PRINCIPIUM ZELFZORG

Ik heb een groot vertrouwen in de wijsheid van ons eigen lichaam. Samen met onze ratio zijn we gemaakt tot een enorm krachtig wezen. De verbinding tussen lichaam en geest is de schakel naar het (be)leven van je drijfveren en passies en het ervaren van verbinding, vitaliteit en (levens)energie.

Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut en het bewust worden van mijn eigen lichaam ondervond ik dat niet alleen het letterlijke bewegen van het lichaam onze vitaliteit bepaalt, maar ook onze figuurlijke vorm van bewegen.

Waarom doe je wat je doet, waarom denk je wat je denkt, wat geeft je energie, wat kost je energie, waar voel je je vrij en waar ervaar je een beperking of blokkade? (On)bewuste denk- en gedragspatronen die we ooit vanuit zelfontplooiing hebben verworven, kunnen in de huidige situatie zo maar zorgen voor verkramping, klachten en stagnatie van onze ontwikkeling & relatie(s).


Mijn passie is om mensen te begeleiden in het proces van lichaamsbewustwording. Met als doel om mensen te laten ervaren welke mogelijkheden zij bezitten vanuit eigenheid. Eigenheid is de aanwezigheid van jezelf, je waarden, je talenten, je verlangens, je identiteit. Als je hier op aangesloten bent ervaar je verbinding, vitaliteit en (levens)energie en lijkt dat waar je nu zo je best voor doet ineens vanzelf te gaan!

Principium Zelfzorg laat jouw eigenheid weer zichtbaar en voelbaar worden.


Karin Timmerman

Karin Timmerman


Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken.


LEES VERDER


Vitaliteit werknemer

Vitaliteit

Wat te doen als een medewerker of cliƫnt dreigt uit te vallen of al is uitgevallen?


LEES VERDER


Persoonlijk Leiderschap

Organisatieontwikkeling

Het gedrag van medewerkers bepaalt het succes van een organisatie.


LEES VERDER


Cursus Lichaamsbewustzijn voor fysiotherapeuten

Lichaamsbewustzijn

Cursus ‘Lichaamsbewustzijn als tool tijdens de fysiotherapeutische behandeling’


SCHRIJF JE IN!